• Română
  • English
  • Română
  • English

Traduceri autorizate

Traducerea efectuată de catre un traducator autorizat de Ministerul Justiției din România este o traducere autorizată și este însoțită de ștampila și semnatura traducătorului respectiv.
Cere chiar azi o oferta personalizata!

Oricare ar fi bugetul, suntem siguri ca ne vom incadra!

Solicitati o oferta de pret!

Traduceri simple

Traduceri care nu poartă ştampilă şi semnătura traducătorului autorizat sau a notarului public deoarece fie sunt  documente destinate uzului intern fie sunt documente traduse din texte literare, jurnalistice, etc.

Traduceri on-line

Intregul proces de trimitere și predare poate fi realizat, de asemenea  online fară să fie nevoie să va mai deplasați pană la noi.Factura se poate elibera și  plati online.
Domenii de specialezare

Traduceri din domeniul tehnic- manuale de utilizare, caiete de sarcini, procese verbale, licente, proiecte de constructii, certificate de urbanism, instructiuni tehnice.

Traduceri din domeniul juridic- acte constitutive, contracte, hotarare judecatoreasca, caziere judiciare, contract de vanzare cumparare, contract de inchiriere, contract prestari servicii, sentinte, mandate, etc.

Traduceri din domeniul administrativ-acte auto,acte de stare civila, adeverinte, permise, atestate, certificat de nastere, acte de identitate, buletin, pasaport, certificat de schimbare de nume, acte identitate.

Traduceri din domeniul comercial/de marketing-cataloage, site-uri, brosuri, articole din ziare, planuri de marketing, descriere produse, manuale,studii etc.

Traduceri din domeniul financiar/bancar-analize financiare, bilant, balanta contabila, facturi, chitante, dosare de creditare, extras de cont,rapoarte, conturi de profit si pierderi.

Traduceri din domeniul IT&C-programe software, manuale de utilizare, lucrari de specialitate.

Traduceri din domeniul medical-buletine de analiza, bilete de iesire din spital, texte medicale specializate, examene medicale, retete medicale, asigurare de sanatate, analiza de sange, asigurare de sanatete etc.

Traduceri din domeniul farmaceutic-prezentari produse farmaceutice si medicamente, prospecte medicamente, retete medicale, lucari de specialitate.